วันนี้ไปเจอ Drops of God ที่มีคนช่วยแปลเป็นภาษาอังกฤษมาให้อ่านกันนะคะ เลยฉกมาฝากค่ะ (ขอบคุณ liezle ด้วยนะคะ)
Kanzaki Shizuku is already introduced in this part. I'm already intrigue with his character. He was raised by his father, who was a famous wine critic, through some weird exercises of knowing wine when he was a child to his chagrin. He left his father's house for 2 years and returned only when he learned about his father's death of liver cancer through his dad's lawyer. Shizuku, despite his competence in wine tasting, works in a beer company. And for a person who confessed not to like wine, his decantering is very courageous and delicate. .
ในตอนแรกของเรื่อง เป็นการเปิดตัวพระเอก คันซากิ ชิซึกุ เขาเติบโตมากับพ่อของเขา ซึ่งเป็นนักวิจารณ์ไวน์ชื่อดัง แล้วเขาออกจากบ้านไปอยู่ที่อื่นมา 2 ปี และกลับมาเมื่อรู้ข่าวการตายของพ่อจากทนายความ พ่อของเขาตายเพราะโรคมะเร็งตับ ตัวชิซึกุนั้นไปทำงานอยู่กับบริษัทเบียร์ เขาเป็นคนที่ไม่พิสมัยไวน์เอาซะเลย
Another character introduced in 1st part which i think might have a big role later is Miyabi Shinohara. She is a sommelier or a wine steward. She is training to be a knowledgeable wine professional.
ตัวละครอีกตัวที่ปรากฏในตอนแรกนี้ก็คือ มิยาบิ ชิโนฮาร่า เธอเป็นผู้เชี่ยวชาญเรื่องไวน์ เธอกำลังฝึกฝนเพื่อจะเป็นผู้ทรงภูมิความรู้เรื่องไวน์
The two met in a restaurant where Miyabi works. She got in trouble with her customer for serving 1999 Richebourge from Domaine de la Romanee-Conti producer. Shizuku came to the rescue by showing off his skill in decantering effortless and impressing the customer on the taste of the same wine served earlier by Miyabi.
ทั้งสองคนพบกันในร้านอาหารที่มิยาบิทำงานอยู่ เธอกำลังเจอปัญหากับลูกค้าคนหนึ่ง ที่ต้องการไวน์ 1999 Richebourge ของ โรมาเน่ คองติ ชิซึกุเข้ามาช่วยเธอไว้ได้อย่างสบายๆ โดยอาศัยทักษะเรื่องไวน์ที่เขามีติดตัวอยู่ และทำให้ลูกค้าประทับใจในรสชาติที่มิยาบิเสริฟให้
Honestly, I didn't know that there is such an art in wine pouring called decantering. And that the pouring of wine in a decanter can bring out the full potential of the wine flavor.
หลายคนอาจไม่เคยรู้มาก่อนว่าในศาสตร์แห่งไวน์นั้นมีศิลปะการรินไวน์อยู่ด้วย การรินไวน์อย่างเชี่ยวชาญและถูกวิธีจะช่วยดึงเอารสชาติที่แท้จริงของไวน์ออกมา
Part 1 ended with Shizuku with the envelope of the will inside of what I think is the study room of his dad and Tomine Issei is behind the door with this look...
ตอนแรกจบลงด้วยฉากที่ชิซึกุนั่งอยู่ในห้องสมุดของพ่อพร้อมด้วยซองพินัยกรรม และโทมิเนะ อิซเซก็ปรากฏตัวขึ้นอีกด้านของประตู
Kanzaki Shizuku is already introduced in this part. I'm already intrigue with his character. He was raised by his father, who was a famous wine critic, through some weird exercises of knowing wine when he was a child to his chagrin. He left his father's house for 2 years and returned only when he learned about his father's death of liver cancer through his dad's lawyer. Shizuku, despite his competence in wine tasting, works in a beer company. And for a person who confessed not to like wine, his decantering is very courageous and delicate. .
ในตอนแรกของเรื่อง เป็นการเปิดตัวพระเอก คันซากิ ชิซึกุ เขาเติบโตมากับพ่อของเขา ซึ่งเป็นนักวิจารณ์ไวน์ชื่อดัง แล้วเขาออกจากบ้านไปอยู่ที่อื่นมา 2 ปี และกลับมาเมื่อรู้ข่าวการตายของพ่อจากทนายความ พ่อของเขาตายเพราะโรคมะเร็งตับ ตัวชิซึกุนั้นไปทำงานอยู่กับบริษัทเบียร์ เขาเป็นคนที่ไม่พิสมัยไวน์เอาซะเลย
Another character introduced in 1st part which i think might have a big role later is Miyabi Shinohara. She is a sommelier or a wine steward. She is training to be a knowledgeable wine professional.
ตัวละครอีกตัวที่ปรากฏในตอนแรกนี้ก็คือ มิยาบิ ชิโนฮาร่า เธอเป็นผู้เชี่ยวชาญเรื่องไวน์ เธอกำลังฝึกฝนเพื่อจะเป็นผู้ทรงภูมิความรู้เรื่องไวน์
The two met in a restaurant where Miyabi works. She got in trouble with her customer for serving 1999 Richebourge from Domaine de la Romanee-Conti producer. Shizuku came to the rescue by showing off his skill in decantering effortless and impressing the customer on the taste of the same wine served earlier by Miyabi.
ทั้งสองคนพบกันในร้านอาหารที่มิยาบิทำงานอยู่ เธอกำลังเจอปัญหากับลูกค้าคนหนึ่ง ที่ต้องการไวน์ 1999 Richebourge ของ โรมาเน่ คองติ ชิซึกุเข้ามาช่วยเธอไว้ได้อย่างสบายๆ โดยอาศัยทักษะเรื่องไวน์ที่เขามีติดตัวอยู่ และทำให้ลูกค้าประทับใจในรสชาติที่มิยาบิเสริฟให้
Honestly, I didn't know that there is such an art in wine pouring called decantering. And that the pouring of wine in a decanter can bring out the full potential of the wine flavor.
หลายคนอาจไม่เคยรู้มาก่อนว่าในศาสตร์แห่งไวน์นั้นมีศิลปะการรินไวน์อยู่ด้วย การรินไวน์อย่างเชี่ยวชาญและถูกวิธีจะช่วยดึงเอารสชาติที่แท้จริงของไวน์ออกมา
Part 1 ended with Shizuku with the envelope of the will inside of what I think is the study room of his dad and Tomine Issei is behind the door with this look...
ตอนแรกจบลงด้วยฉากที่ชิซึกุนั่งอยู่ในห้องสมุดของพ่อพร้อมด้วยซองพินัยกรรม และโทมิเนะ อิซเซก็ปรากฏตัวขึ้นอีกด้านของประตู
Thai Version by Ladymoon
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.